Українська правда

Кличко: Чемберс сильно виріс після поєдинку з Повєткіним

Сергей Шемшученко — 30 січня 2010, 19:49

Едді Чемберс сильно виріс як боксер після поєдинку з Алєксандром Повєткіним.

Про це заявив чемпіон світу IBF, WBO та IBO Володимир Кличко, який зустрінеться з американцем 20 березня на стадіоні "Esprit Arena" у Дюссельдорфі (Німеччина).

"Що можу сказати про суперника? Не зважаючи на його ставлення до мене із повагою - він серйозний боєць, його не можна недооцінювати. По-перше, я дивився його поєдинки проти Алєксандра Повєткіна та Олександра Дмитренка. По-друге, він працював у мене спарингом-партнером під час моєї підготовки до зустрічі з Келвіном Броком. Чемберс сильно виріс після поєдинку з Повєткіним.... Власне, бій з Дмитренком це показав", - наводить слова українця його офіційний сайт.

За словами боксера, переговори з командою суперника, але були успішними попри незначні затягування.

"До 20 березня мені допомагатимуть готуватися 5-7 спаринг-партнерів. Так, один з них справді Джонатан Бенкс. Але імена інших, даруйте, називати поки що не буду", - сказав Кличко-молодший.

"В неділю вирушаю до Австрії на збори, які триватимуть 7 тижнів. Місце підготовки традиційне - Кіцбюель. Відверто кажучи, після настільки тривалої перерви, із задоволенням думаю про тренування", - підсумував наш співвітчизник.