Українська правда

Пітер: Найближчим часом я заберу в Кличків все їхні пояси

Сергей Шемшученко — 2 лютого 2010, 09:35

Нігерійський боксер Семюель Пітер обіцяє побити росіянина Алєксандра Повєткіна, а потім добратися і до братів Кличків.

Про це "Нігерійський кошмар" (який, до речі, раніше програв і Віталію, і Володимиру Кличкам), розповів в інтерв'ю "Блику".

"12 березня в Далласі зламаю недавнього кривдника Олега Маскаєва Надь Агілеру, після чого мій менеджер почне переговори про організацію бою з Алєксандром Повєткіним. Я на даний момент 4-й номер рейтингу IBF. Нокаутую росіянина і знову вийду на Кличка. Закінчимо з Володимиром справу, адже у мене після нашого з ним першого бою залишилися питання", - каже Пітер.

Нагадаємо, що Пітер бився з Кличком-молодшим в 2005 році і програв рішенням суддів, хоча Володимир тричі падав і знову піднімався.

"Розпачу у мене не було. Я знав, що робити. Просто не зміг потрапити йому в підборіддя - так, щоб Кличко впав і більше не піднявся. Але нічого - у мене буде шанс. Я обіцяю Вові, що дам йому по бороді! Вова, давай закінчимо нашу справу!

Я знаю, що Повєткін тебе боїться. Мене, до речі, теж. Давай зробимо з тобою матч-реванш. Обіцяю, не буду довго возитися - швидко переведу тебе в горизонтальне положення. Погоджуйся, Вова - будь мужиком", - заявив Пітер.