Головне

Букхалов - єдиний власник K2 East Promotions

25.02.2010 17:58 1167 0

Вадим Бухкалов став єдиним власником найбільшої української боксерської промоутерської компанії K2 East Promotions після того, як зі складу її засновників вийшов Віталій Кличко.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Після дворічної співпраці з компанією Віталій Кличко вийшов із складу її засновників. Він відмовився від своєї частки у K2 East Promotions, і на даний момент єдиним власником компанії є я. Юридично компанія має таку саму назву, але найближчим часом вона зміниться", - сказав Бухкалов.

За його словами, контракти, що пов'язували K2 ЕР і боксерів, які виступали під її егідою, залишаються в силі. Виняток становлять лише суперважковаговик Олександр Устінов, який має ексклюзивний контракт з Віталієм Кличком, і кілька молодих, маловідомих боксерів, які лише недавно почали професійну кар'єру.

"Заур Байсангуров, Юрій Нужненко, В'ячеслав Узелков, Сергій Федченко, Максим Бурсак, Валерій Бражник та інші хлопці, які стали популярними і здобули титули, залишаються зі мною", - відзначив промоутер.

Вадим Бухкалов, повідомив, що причини, через які Віталій Кличко пішов з компанії, йому відомі, але не назвав їх.

"Розмови про можливий розрив були ще наприкінці минулого року, але я сподівався, що вони і залишаться розмовами. Проте на початку лютого Віталій повідомив мені про своє рішення "вийти з гри". Що стосується його мотивів, то буде більш коректним, якщо він озвучить їх сам. Адже це було його одноосібне рішення, Кличко, по суті, поставив мене перед фактом. Наскільки мені відомо, на даний момент Віталій, як і я, планує розпочати промоутерську діяльність в Україні", - сказав Бухкалов.

Разом з тим, він сказав, що зараз триває пошук нових партнерів. Насамперед були надіслані пропозиції про співпрацю колишнім партнерам K2 East Promotions - групі "Інтер" і торговій марці Nemiroff.

"Якщо ці компанії відмовляться від співпраці, розглядатиму інші пропозиції, - відзначив Вадим Бухкалов. - Професійний бокс в Україні має такі рейтинги, що, впевнений, ми дуже швидко знайдемо партнерів".

Коментарі ()