Українська правда

Чемберс: Стиль Дмитренка схожий на манеру ведення бою Кличком-молодшим

Сергей Шемшученко — 1 березня 2010, 17:32

Обов'язковий претендент на звання чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBO американець Едді Чемберс, суперник володаря поясів IBF і WBO українця Володимира Кличка, сказав про те, що набрав відмінну форму й завзято готується до майбутнього 20 березня в Дюссельдорфі бою.

"Він справжній профі й готується до двобою зs мною, як до головного в кар'єрі, - наводить слова Чемберса Bokser.org.

"Є певні речі, за рахунок яких буду виходити на ударні позиції в потрібний момент. Відходи від його джеба нічого не принесуть, якщо після цього не діяти."

Також Чемберс розповів, що йому допоміг бій ще з одним українцем - Олександром Дмитренком, який він виграв.

"Хоча Олександр має величезний талант, він страждає від недоліку дисципліни, що не дозволяє в точності дотриматися плану на бій. Його виконання Димитренко намагається форсувати в перших раундах. Але я його пресингував, і комбінації зі швидкістю й точними ударами, повністю зруйнували усі його заготовки.

Це було чудово, провести двобій із хлопцем, чий стиль дуже нагадує манеру Володимира. При цьому проти Кличка мені доведеться показати набагато більше, оскільки він набагато сильніше й потужніше Дмитренка. Про це свідчать титули, якіхочу в нього відібрати. Тому в майбутньому бою я зобов'язаний боксувати набагато краще, ніж у попередньому."