Українська правда

Кличко відволікся від тренувань на телебачення

Сергей Шемшученко — 2 березня 2010, 19:26

Володимир Кличко відвідав телешоу на німецькому каналі ZDF, з'явившись на зйомки прямо з тренувального табору, розташованого в австрійському Гоінзі.

На момент зйомок українець ще мав пройти ще 2 тижні спарингів, тобто 4 дні на тиждень (пн, вт, чт, пт) за приблизно 10 раундів у день. У Тіролі його "чекають 6 спаринг-партнерів", що імітують стиль Едді, він випробовує на них свої "плани ABCDE", так як "бокс - це не вулична бійка, а стратегічно розпланований бій", повідомляє Спорт Сегодня.

На питання про Девіда Хея Володимир висловив надію, що той не програє бій Джону Руїзу і не відмовиться втретє від бою з Кличком. Провокації Хея Володимира байдужим не залишають - "не хочу бачити своїх рідних обезголовленими" - але "на рингу буде все під контролем, відповідно до розробленої лінії".

Про Чемберс Володимир сказав так: "Едді був 4 роки тому одним з чотирьох спаринг-партнерів для підготовки до бою в Медісон Сквер Гарден, але це зараз не важливо, бо тоді Едді, за його словами, не знав, що йому робити в ринзі, він був молодий і недосвідчений, сьогодні ж Чемберс точно знає, як йому чинити.

Він справді пробився нагору, є офіційним претендентом за версією WBO, має швидкі руки і боксує ефективно, хоч це і виглядає інакше. Будь я на його місці, доклав би максимум зусиль, виходячи проти кращого в рейтингах", - сказав боксер.