Українська правда

Кличко: Валуєв пожинає плоди співпраці з Кінгом

Сергей Шемшученко — 28 березня 2010, 10:08

Чемпіон світу WBC в надважкій вазі Віталій Кличко радив екс-чемпіону світу WBA Ніколаю Валуєву не співпрацювати з Доном Кінгом.

Про це українець заявив у коментарі "Спорт-Экспрессу".

"Я Колю попереджав, щоб він не укладав контракт з Доном Кінгом. Коля говорить дуже гарно, виголошує розумні промови, але робить дурні вчинки. Піти на співпрацю з Кінгом - одна з його великих помилок", - сказав боксер.

Як розповів Кличко-старший, свого часу він радив Валуєву поспілкуватися з Романом Кармазіним, якого наш співвітчизник теж попереджав не укладати контракт з Кінгом.

"Але Роман до мене не прислухався. А потім, коли ми зустрілися, визнав, що я мав рацію. Я Валуєву казав: "Коля, Дон Кінг - це злий геній. Від нього, незважаючи на прекрасні перемоги на рингу, пішов без грошей Мохаммед Алі. Майк Тайсон пішов від Кінгу і зовсім банкрутом. Цей список можна продовжувати, в ньому величезна кількість боксерів..." - вважає Кличко.

"Перш ніж робити якісь кроки, завжди потрібно зважити всі "за" і "проти". Валуєв, незважаючи на мої застереження, все-таки пішов до Кінга. І сьогодні Ніколай пожинає плоди", - додав наш співвітчизник.

Нагадаємо, Дон Кінг вів невдалі переговори про організацію бою Кличко - Валуєв.