Українська правда

Пояцика та Капітоненко виступатимуть у Світовій серії боксу

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2010, 16:48

Український боксер першої важкої ваги Денис Пояцика уклав контракт зі "Світовою серією боксу", яку організовує AIBA.

Про це спортсмен розповів у коментарі сайту федерації боксу України.

"Все відбулось достатньо швидко. На чемпіонаті України по боксу, який тривав у Сумах, був присутній представник World series of boxing Мірко Вольф. Він запропонував мені та ще кільком боксерам укласти контракт із "Світовою серією боксу", - сказав боксер.

"Не можу розповісти про всі пункти угоди, але умови запропонували непогані, і я разом із своїм тренерським складом вирішив приєднатись до цієї організації. На даний момент, знаю, що йде етап формування команд WSB, а коли розпочнуться бої, мені поки що невідомо", - додав член збірної України.

За словами боксера, поки для нього найголовніше - добре підготуватись до чемпіонату Європи.

"Зараз разом з національною командою проходжу останній тренувальний збір у Конча - Заспі, по закінченню якого поїду в Азербайджан на міжнародний турнір. Він і стане останнім етапом підготовки до чемпіонату Європи (Москва 4-13 червня)", - розповів Пояцика.

Крім Дениса Пояцики у "Світову серію боксу" вступили: Сергій Дерев'янченко, Віталій Волков, Роман Капітоненко, Максим Третьяк та Іван Кабанчук. Укладення контракту з WSB, яка знаходиться під егідою AIBA (міжнародної Федерації боксу), не забороняє боксерам брати участь у турнірах з олімпійського боксу.