Українська правда

Дмитренко: Бій з Харрісоном буде зовсім непростим

Сергей Шемшученко — 11 квітня 2010, 13:10

Український боксер надважкої ваги Олександр Дмитренко скасував свій поєдинок, який був запланований на 22 травня.

Причина - намір краще підготуватися до бою проти чемпіона Європи в надважкій вазі британця Одлі Харрісона, розповів боксер в коментарі allboxing.ru.

Поєдинок Олександра і Харрісона, на кону якого стоятиме титул чемпіона континенту, відбудеться влітку цього року.

"Днями я зустрічався з керівництвом клубу Universum Box-Promotion і нами було прийнято рішення відмінити призначений на 22 травня поєдинок, щоб не ризикувати титульним боєм проти Харрісона.

Я досить довго не боксував і "розігрівочний" бій перед поєдинком за пояс чемпіона Європи мені б, звичайно, не перешкодив. Однак, щоб виключити можливість одержання травми або виникнення ще яких-небудь непередбачуваних обставин, ми вирішили скасувати цей бій, почавши щільно готуватися до поєдинку проти Харрісона і в ході тренувального процесу провести побільше спарингів.

За словами Олександра, він дивився бій Одлі Харрісона і Майкла Спротта.

"Я бачив цей бій і думаю, що Харрісону в ньому посміхнувся успіх. На мій погляд, Спротт впевнено вів за очками до того моменту, коли в заключному раунді Харрісону вдалося відправити його в нокаут. У боксі такі нокаути прийнято називати "лакі-панч".

Але в будь-якому випадку, я ні в якому разі не збираюся недооцінювати небезпеку майбутнього поєдинку і налаштовуюся на нього як на один з найголовніших боїв у життя.
Харрісон дуже амбітний боксер, олімпійський чемпіон і, як показав бій зі Спроттом, вміє боротися до кінця. Так що я розумію, що мене чекає зовсім непростий бій, і я повинен бути на 100 відсотків до нього готовий", - запевнив Дмитренко.