Головне

Команда Хея прийняла виклик Кличка-молодшого

13.04.2010 08:14 448 0

Адам Бут, менеджер і тренер чемпіона світу WBA у надважкій вазі Девіда Хея заявив, що вони подивилися відеоролик чемпіона світу IBF/IBO/WBO українця Володимира Кличка і готові розпочати переговори про бій.

"Це цікаво, що Володимир говорить від імені всіх шанувальників боксу. Можливо, шанувальники боксу хочуть, щоб Володимир розібрався зі своїм братом. Вони можуть зробити це в себе на задньому дворику, а їх мама могла б бути рефері. Переможець міг би побитися з Девідом. Якщо вони не хочуть бійки, тоді, можливо, один брат віддав би свій пояс іншому, а Девід міг би об'єднати їх у своїх руках.

Здається, Володимир тепер хоче цього бою, який буде фантастичним. Якщо він щиро хоче цього поєдинку, то м'яч на нашій половині поля, це нам подобається. Останні переговори із братами Кличками ми вели про бій з Віталієм, тому що WBC і WBA - це найкращі пояси. На наш погляд, Віталій володіє найпрестижнішим титулом.

Після перемоги Девіда над Джоном Руїзом мені зателефонував їх радник, і ми домовилися переговорити в середу. Але очевидно, Володимир не міг чекати так довго. У наступні кілька днів ми вирішимо, який варіант є найкращим для Девіда. Якщо це буде Кличко, то я подзвоню Шеллі Фінкелю. Але ми недалекі від цього", - розповів Бут в інтерв'ю Sky Sports, повідомляє championat.ru.

Коментарі ()