Українська правда

Харрісон готовий провести бій проти Дмитренка

Сергей Шемшученко — 16 квітня 2010, 09:51

Новоспечений чемпіон Європи у надважкій вазі 38-річний британець Одлі Харрисон заявив, що він все-таки зустрінеться з обов'язковим претендентом на цей титул 27-річним українцем Олександром Дмитренком для того, щоб покращити свої позиції в рейтингах провідних боксерських організацій і мати більше шансів на проведення чемпіонського двобою проти одного із братів Кличків.

Нагадаємо, що раніше промоутер Харрісона Баррі Херн заявляв, що вони розраховують на бій проти чемпіона WBC Віталія Кличка й готові заради цього відмовитися від зустрічі із Дмитренком.

"Завоювання титулу чемпіона Європи виведе мене в першу десятку рейтингів і наблизить до бою за титул чемпіона світу, - цитує Харрісона allboxing.ru з посиланням на The Sun.

Обов'язковим претендентом на мій титул є Олександр Дмитренко, коли я отримаю над ним перемогу, я займу його п'ятий рядок рейтингу. Я буду дуже радий зустрітися з ним, тому що його двометровий ріст - це ідельна підготовка до бою проти Кличка. Люди сміються наді мною, але вони не усвідомлюють, що вміння боксувати - це дарунок, даний мені Господом, і я обов'язково стану чемпіоном світу".