Українська правда

Сіллах обрав залу і тренера за кліматичними умовами

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2010, 21:22

Український напівважковаговик Ісмаїл Сіллах обирав залу для тренувань у США за кліматичними умовами.

"Стартували з Лас-Вегаса. Проте в самому відомому місті казино мені не сподобався клімат. Там було просто нестерпно спекотно. Боксерські зали були битком набиті. У цьому плані така ж зала у Фредді Роача в Лос-Анджелесі - там теж купа народу. Так що Лас-Вегас мені не підійшов - приїжджати відпочивати туди добре, а от тренуватися - дуже складно", - сказав Сіллах.

За словами боксера, далі його команда відправилася у Фінікс, штат Арізона.

"Заїхали в зал, де тренується екс-чемпіон світу Сергій Ляхович. Я глянув на двох тренерів, зі мною на лапах попрацював наставник Ляховича. Але там теж була нестерпна спека, порядний галас і дуже багато людей. У результаті ми повернулися в Лос-Анджелес", - додав він.

Сіллах також розповів, що побував у залі, розташованому в Голлівуді у тренера Джастіна, який колись працював разом з Фреді Роучем і, відповідно, з Менні Пакьяо.

"Потім у Джастіна з Роачем виникли якісь фінансові розбіжності, і вони розійшлися. Джастін відкрив свій зал. Я поспарингував там з одним з бійців МММ. І, незважаючи на те, що тоді у мене ще була травмована права рука, забив бійця однією лівою", - зазначив спортсмен.

Як сказав Сіллах, коли Івайло привів його у нинішню залу і познайомив з Шадідом Сулукі, там сподобалося більше.

"Мене поставили в спаринг. Шаділ за мною уважно спостерігав. Я нормально відбоксував. І зробив вибір на користь цього залу і Шадіда", - написав Сіллах у своєму блозі.