Головне

Красюк: Валуєв? Далі коментарі – три крапки...

26.04.2010 18:49 534 0
Красюк: Валуєв? Далі коментарі – три крапки...

Віктор Плотніков - львівський боксер, який нещодавно уклав контракт з компанією братів Кличків К2, - може вийти на столичний ринг. Як розповів "Чемпіону" спортсмен, компанія планує турнір вже за два місяці після титульного бою Максима Бурсака.

У коридорах київського Палацу спорту не могло бути кращої кандидатури, щоб отримати інформацію про майбутній турнір з перших рук, ніж генеральний директор "K2 Promotions" Олександр Красюк.

- Є інформація, що наступний турнір К2 відбудеться 26 червня у Києві. Хто буде топ-бійцем?

- Такий турнір буде. Топ-бійцем буде Олександр Устінов. Це буде захист його титулу чемпіона Європи. Зараз ми розглядаємо чотири кандидатури. Устінов зараз перебуває на такому рівні, де боксери, з якими він боксував в Україні, вже не підходять. Наступним суперником буде людина, яка достатньо відома в Європі, має ім'я. Хотілося б розглянути можливість провести поєдинок з кимсь з Росії, з України.

- Валуєва розглядаєте?

- Далі коментарі - три крапки...

- Ви задоволені рівнем цього турніру? Казали, що буде новим рівень.

- Ні. У п'ятницю о дев'ятій ранку, коли в нас мав розпочатися монтажні роботи, в Палаці спорту була крига після льодового шоу. І замість того, щоб розпочати монтажні роботи о дев'ятій ранку, чи їх розпочали о дев'ятій вечора. Тому від багато чого нам довелося відмовитися.

- Ви не знали, що буде льодове шоу?

- Ми знали, але ми не знали, що вийде з ладу машина, яка розтоплює лід. За планом Палацу спорту крига мала розтанути до дев'ятої ранку, вже мала бути повністю порожній майданчик. Але ми коли вийшли, побачили зовсім цілий лід. Тоді, власне, і почалися "реформи".

- Питання щодо заповнюваності, все-таки зал був неповний. А "віпи" підтяглися тільки на титульний бій.

- "Віпи" підтяглися на титульний бій, бо вони були на вечірці, яка передувала шоу з дев'ятої вечора з головного поєдинку. А заповнюваність у нас, якщо я не помиляюся, була 90%. У нас були порожні місця, але це лише 10% відсотків - А, Б сектори.

- Ви задоволені рівнем бійців, які опонували боксерам К2 в боях андеркарту? Адже половину з них "лягли" практично одразу.

- Якщо чесно, я задоволений рівнем боксерів К2, які, таким чином, впоралися з суперником. Ми припускали, що це будуть тривалі поєдинки. Ми бачили записи їх поєдинків - це серйозні боксери. Тому наразі досить складно аналізувати, чи це низький рівень суперників. Рівень, насправді, не низький, рівень - високий.

Однак, приємно порадували наші бійці - Віталій Русаль. Можливо, радянська школа боксу не дуже підходить африканській школі боксу. Швидше, причина у цьому. Навіть останній поєдинок - здалося, що Марко Шульце здався у першому раунді. Але поєдинок завершився у пізніх раундах. Останній чи передостанній програш у Шульце був у 12 раундах проти чинного чемпіона світу WBC Себастьяна Збіка. Тому рівень каже сам за себе.

У коментарі прес-службі компанії Красюк докладніше розповів про плани К2 на цей рік:

- У 2010 році у нас заплановано кілька турнірів в Україні і за її межами. Нова компанія - це і в деякому роді новий формат роботи. Всі зміни стосуються тільки якості самих турнірів, рівня телевізійної підтримки. Якщо в минулому році до пересічного глядача поєдинки з нашими боксерами могли на перший погляд здаватися дуже простими, то зараз хлопці набрали обертів, вони практично стоять біля порогу входження у світові ТОП-20, ТОП-10 рейтингів. І саме це дозволяє нам істотно підвищувати видовищність заходів.

Коментарі ()