Головне

Бурсак: Я можу відібрати у Збіка чемпіонський пояс

26.04.2010 20:06 644 0
Максим Бурсак (20-0-1, 8 КО) переконаний, що переможе володаря титулу тимчасового чемпіона світу WBC Себастьяна Збіка (29-0-0, 10 КО).

Про це киянин заявив після перемоги нокаутом у бою за титул інтерконтинетального чемпіона світу за версією WBO у середній вазі.

"Я бачив бій Марко Шульца з німцем Себастьяном Збіком (29-0-0, 10 КО), який зараз володіє титулом тимчасового чемпіона світу WBC, бачив також інші бої Себастьяна. Абсолютно впевнений, що я сильніший за Збіка і вже зараз зможу відібрати у нього чемпіонський пояс", - вважає Бурсак.

"Також я готовий битися з будь-яким іншим чемпіоном світу в середній вазі: Фелікс Штурм (33-2-1, 14 КО), Серхіо Мартінес (45-2-2, 24 КО), Себастьян Сільвестр (33-3-0, 16 КО), - мені байдуже, хто з них. Хочу провести такий бій якомога швидше. Сьогоднішня перемога й інтерконтинентальний титул WBO - це лише чергова сходинка до пояса чемпіона світу, який і є моєю головною метою в боксі", - заявив боксер.

Також Максим розповів про враження від перемоги над Марком Шульцем:

"Я прагну перемагати красиво в кожному бою і докладаю для цього всіх зусиль. В результаті мені вдалося домогтися ефектної перемоги над Шульцом і стати першим боксером, якому вдалося його нокаутувати".

"Хотів би подякувати вболівальникам, які підтримували мене в залі і перед екранами телевізорів. Ваша підтримка дуже важлива для мене", - підсумував спортсмен, слова якого наводить boxnews.com.ua.

Коментарі ()