Українська правда

Сосновські: Суперники у спарингах будуть схожі на Кличка за зростом і вагою

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2010, 10:24

31-річний поляк Альберт Сосновські, який 29 травня в Гельзенкірхені проведе двобій проти чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка, вважає цей бій найважливішим у своїй кар`єрі.

"Зараз ми завершуємо період фізичної підготовки. Залишилося лише два тижні занять. Намагаюся викладатися по повній, тому що майбутній бій буде найважливішим у моїй кар'єрі. Сподіваюся, завзята робота принесе мені позитивний результат, і 29 травня я зможу боксувати в гарному темпі.

Перед тим як приїхати у Варшаву, я тренувався в місті Закопане. Там ми з моїм тренером Федором Лапіним більше уваги приділяли виробленню витривалості й тактиці. Тренувальний табір у Закопане просто відмінний. Мене там добре прийняли і я швидко пристосувався до нової обстановки.

На цьому тижні я тренувався один раз у день. Скоро почну займатися по два рази. Поступово в тренуваннях я збільшу кількість боксу й вправ на техніку. Потім маю намір на три тижні переїхати у Віслу, де проведу спаринги. Суперники будуть схожі на Віталія Кличка за зростом й вагою. Так що я зможу вже зараз перевірити свою здатність боксувати проти високого бійця", - цитує Сосновські championat.ru з посиланням на Boxingscene.