Українська правда

Дмитренко: У мене є претензії на титул чемпіона світу

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2010, 18:45

Український боксер надважкої ваги Олександр Дмитренко має зустрітися з британцем Одлі Харрісоном до 29 липня.

Про це Дмитренко розповів в інтерв'ю allboxing.ru.

За словами Олександра, він дуже мотивований на майбутній бій проти британця, проте вперше чує про його травму і перенесену операцію.

"Все, що мені відомо з приводу майбутнього бою проти Одлі Харісона, це те, що він повинен відбутися до 29 липня. Так вирішив Європейський боксерський союз (EBU). Я вже готуюся до цього бою, однак дізнаюся з преси, що мій майбутній суперник отримав травму і не може найближчим часом вийти на ринг.

У той же час, немає ніяких офіційних даних про цю травму і достовірно невідомо чи є вона взагалі, і що мова не йде про просте затягуванні часу. Розумієте, коли мій одноклубник і друг Руслан Чагаєв отримав травму перед поєдинком проти Ніколая Валуєва, він проходив численні медичні обстеження.

Тут же немає нічого подібного і від табору Харрісона немає взагалі ніякої офіційної інформації про його травму. Тому я цілком допускаю, що табір Харрісона вирішив потягнути час, щоб спробувати йому організувати поєдинок з кимось іншим. Тим більше, що подібні заяви з їхнього боку вже звучали", - каже Дмитренко.

Також Дмитренко розповів, що з нетерпінням чекає свого повернення на ринг.

"Я дуже чекаю поєдинку проти Харрісона, так як вважаю, що цей бій став би хорошою перевіркою для мене. Також я думаю, що такий бій був би цікавий великій кількості вболівальників боксу в усьому світі, серед яких є як мої уболівальники, так і ті, хто не вірить у мене після поразки від Едді Чемберса.

Я з нетерпінням чекаю свого виходу на ринг і сподіваюся довести всім, що можу боксувати на найвищому рівні і те, що мої претензії на титул чемпіона світу в надважкій вазі мають під собою підстави. Мені дуже потрібна можливість це довести", - зазначив Олександр.