Українська правда

Бій Дзинзирука покаже Showtime

Сергей Шемшученко — 14 травня 2010, 14:45
Захист титулу чемпіона світу за версією WBO в першій середній вазі (до 69,9 кг) між Сергієм Дзинзируком та австралійцем Даніелом Доусоном покаже американський канал Showtime.

Про це повідомив сам український боксер в інтерв'ю blik.ua.

"Я розраховую одержати переконливу перемогу. Мій бій буде головною подією вечора. Його транслюватиме американський телеканал Showtime", - сказав чемпіон.

За словами Дзинзирука, у заміні суперника за тиждень до бою немає нічого хорошого.

"Я уважно вивчав стиль Хусанова, готувався до поєдинку з узбеком. Але минулого тижня мої промоутери повідомили, що у Шерзода виникли проблеми з отриманням американської робочої візи", - сказав боксер.

На думку українця, у порівнянні з Хусановим, Доусон має значно більший досвід боїв на професійному рингу. Австралієць провів 35 поєдинків, в яких отримав 34 перемоги, 24 зустрічі Даніель виграв нокаутом, а програв тільки один бій.

Нагадаємо, останній бій українець провів 1 листопада 2008 року. Суперником Дзинзирука був колумбієць Хоель Хуліо. Бій тривав 12 раундів і завершився впевненою перемогою Сергія за очками. Дзинзирук єдиний з українських боксерів-професіоналів, який не програв у своїй кар'єрі жодного бою. Поєдинок у п'ятницю, 14травня, буде 37-м у кар'єрі українця на профі-рингу.