Головне

Екс-партнер Кличка став компаньйоном Черновецького

20.05.2010 01:15 967 0
Екс-партнер Кличка став компаньйоном Черновецького
Глави промоутерських компаній К2 East Promotions та Elite Boxing Promotion Вадим Бухкалов і Степан Черновецький оголосили про злиття компаній.

Про це стало відомо на прес-конференції у Києві, повідомляє boxnews.com.ua.

"Майбутній турнір стане для нас першим публічним заходом і буде показаний на телеканалі ICTV. Головними його подіями стануть поєдинки Валентина Куца та Автанділа Хурцидзе", - сказав Степан Черновецький.

"Звичайно, ви всі чули про те, що на початку цього року Віталій Кличко вийшов зі складу засновників компанії К2 East Promotions, а також про те, що останнім часом я був зайнятий пошуком нових партнерів, спільно з якими я б міг розвивати професійний бокс в Україні", - сказав Вадим Бухкалов.

За словами промоутера, заради цього він провів низку зустрічей у США, в межах яких зустрічався з відомими американськими промоутерами.

"На даний момент на контракті у К2 East Promotions 9 боксерів, з якими ми і плануємо подальшу співпрацю. На жаль деякі з них ведуть себе не цілком коректно по відношенню до своїх зобов'язань і в найближчому майбутньому ми маємо намір відстоювати свої права в суді", - наголосив Бухкалов.

Як повідомив колишній партнер Кличка, у компанії Степана Черновецького Elite Boxing Promotion є ще 6 боксерів.

"Степан зробив нам гідне взаємовигідну пропозицію, від якої ми не могли відмовитися, і вже можна офіційно говорити про злиття наших компаній. Всіх фінансових подробиць я вам озвучити не зможу, так як наш договір є комерційною таємницею", - додав він.

З приводу назви майбутньої компанії Бухкалов і Черновецький поки не визначилися, "але прив'язуватися до К2 East Promotions, швидше за все, ми не будемо". "Хоча, з іншого боку, з цією назвою пов'язано багато нашої роботи", - переконаний Бухкалов.

Щодо планів нової компанії, наступний спільний турнір відбудеться цього літа в Україні. За словами Бухкалова, його на власні очі зможуть побачити 100 тисяч глядачів.

"Це бізнес, нічого особистого. Мені не цікава війна з Кличком. Я не воїн, а ділова людина", - відповів промоутер на питання, чому він став співпрацювати саме з Черновецьким.

На думку Бухкалова, у кого перебуває контрольний пакет нової структури - немає значення. "Що стосується контрольного пакету, то для мене це питання не є принциповим. Самі робіть висновки".

Також менеджер розповів подробиці розриву з Кличком-старшим:

"Якщо говорити юридичною мовою, то є контракти боксерів, які залишилися у мене, і є контракти, які вкрав перед відходом генеральний директор К2 East Promotions Олександр Красюк. Є ще низка позовів. Наприклад, некоректна передача торгової марки К2 East Promotions".

Як розповів Бухкалов, виявляється, Віталій Кличко вийшов зі складу засновників у лютому, а ще раніше, в січні, Красюк безкоштовно передав торгову марку К2 East Promotions компанії К2 Promotions Ukraine, "і навіть договору ніякого не залишив".

"Є багато юридичних нюансів, і нехай ними займаються юристи та правоохоронні органи".

Бухкалов прокоментував і галузі співпраці зі Степаном Черновецьким, зкорема будівельний бізнес.

"Сьогодні це тільки бокс. Але ми розвиваємо наші відносини крок за кроком. На рівні домовленості, ми розуміємо один одного. Це бізнес: треба зробити разом щось одне, а потім подивимося".

Коментарі ()