Українська правда

Котельник підписав контракт з Доном Кінгом

Сергей Шемшученко — 25 травня 2010, 14:42

Боксерський промоутер Дон Кінг підписав трирічний контракт з промоутерською компанією "АК1" (Львів).

Сталося це у вівторок, 25 травня, у Львові, пише Zaxid.net.

"Мене привабило у Котельнику те, що він розуміє: у боксі немає "я", а є "команда". Коли ми почали вести з Андрієм переговори, він не питав мене про деталі контракту, він запитав мене, чи зможу я приїхати до Львова. Для мене дуже багато залежить від магії людей, саме тому я кажу "ні - Віталію", "ні - Володимиру", я кажу "так - Котельнику", - зазначив Дон Кінг.

За словами промоутера, важливу роль при виборі кандидатури Андрія відіграло те, що він переміг у поєдинку з аргентинцем Маркосом Майданою у 2009 році.

"Я хотів організувати поєдинок між Александером і Майданою. Однак Андрій Котельник побив Майдану, тож я вирішив залучити його. Окрім того, мені сподобалась посмішка Андрія та його щире бажання познайомити мене зі своїм народом", - зазначив він.

"Дон Кінг - це скандальновідома особа, однак він дав мені змогу повернутися на ринг. Я вів перемовини з англійцями, отримав три пропозиції від американців, однак зупинився на кандидатурі Дона Кінга. Всі умови, які були для мене важливими дотримані у контракті, тож я можу знову стати чемпіоном світу", - сказав Андрій Котельник.