Головне

Жіноча збірна не має коштів на підготовку до чемпіонату світу

26.05.2010 10:55 345 0
Жіноча збірна України з боксу не має грошей на підготовку до чемпіонату світу.

Про це заявив головний тренер національної жіночої збірної Микола Хаджиогло у коментарі сайту ФБУ.

"Через нелегкий час у нашої команди є проблеми з фінансуванням, і, нажаль, ми не маємо змогу провести тренувальний збір по підготовці до чемпіонату світу. Усі дівчата проводять підготовку на місцях", - сказав наставник.

"Щоправда, фінансування мають поновити з червня місяця. В нас буде три місяці аби наздогнати згаяне, і з честю представити Україну на чемпіонаті світу", - додав тренер.

Тренер також підбив підсумки чемпіонату України.

"Цьогорічний чемпіонат проходив за незвичною програмою. Ми вирішили зробити сумісний чемпіонат, поєднавши одразу три вікові групи. Це було зроблено через певні рамки бюджету, за які вийти ми не могли", - сказав він.

На його думку, незважаючи на усі обставини чемпіонат України відбувся дуже вдало. "Було помітно, що усі без винятку викладалися на повну".

У разі перемоги на внутрішньому чемпіонаті дівчата мали чудові шанси здобути перші місця збірної та представляти Україну на чемпіонаті світу, який 3 вересня розпочнеться в Барбадосі.

Як розповів Хаджиогло, дуже впевнено на цьогорічному чемпіонаті виступили наші лідери в Олімпійських вагових категоріях. В вазі 50 кг. Тетяна Коб прекрасно пройшла всю дистанцію і фінальний двобій закінчила на мажорній ноті, здолавши Оксану Зарудняк (Житомирська обл.).

Перемогли своїх опоненток Олександра Сидоренко (60 кг.) та Лілія Дурнєва (75 кг.), які без особливих труднощів пройшли попередні етапи змагань і яскраво виступили в фіналі чемпіонату.

Багато чудових відгуків в свою адресу почула Світлана Тертична (в.к. 64 кг.), яка у фіналі здолала потужну Юлію Циплакову з Харкова.

Також чудово зарекомендувала себе Катерина Шамбір (Рівненська обл.), продемонструвавши надзвичайні морально-вольові якості та непогану техніку, що дозволило їй здобути перемогу на змаганнях.

Коментарі ()