Головне

Кличку обіцяють бій в Росії без допінг-контролю

27.05.2010 21:53 612 0
Чемпіон за версіями WBO, IBF та IBO Володимир Кличко може відмовитися проходити допінг-контроль за системою Всесвітнього антидопінгового агентства перед боєм з Алєксандром Повєткіним.

Про це заявив менеджер офіційного претендента на титул IBF у надважкій вазі Владімір Хрюнов

"Ми нікого не хочемо змушувати примусово здавати допінг-тест за системою Всесвітнього антидопінгового агентства. Навіть, якщо Володимир відмовиться від його проходження, ми все одно організуємо цей поєдинок", - сказав росіянин.

За його словами, Володимир Кличко - справжній чемпіон, у нього величезна армія шанувальників.

"У разі відмови від нашої пропозиції, у більшої частини вболівальників може виникнути питання, чому? Якщо Володимир чистий, то без проблем погодиться на дану процедуру, якщо з його боку буде відмова - робіть висновки самі", - додав він.

Як заявив Хрюнов, у команди Повєткіна достатньо часу на переговори. "Процес повільно, але правильно рухається. Ми як і раніше не довіряємо неофіційній інформації, чекаючи відповідей безпосередньо від самого Володимира", - цитує Хрюнова championat.ru.

Нагадаємо, що команда Повєткіна запропонувала Володимиру Кличко пройти спільний антидопінговий контроль перед поєдинком за чемпіонський пояс IBF за правилами ВАДА, згідно з яким спортсмен зобов'язаний повідомляти про своє місце знаходження на місяць вперед і бути доступним для взяття тестів у будь-який час.

Крім того, у боксерів буде братися на дослідження не лише сеча, але і кров.

За словами Віталія Кличка, його брат Володимир відмовився від проходження допінг-тестів за правилами ВАДА.

"Цю інформацію надав брат Володимира Віталій, який як відомо в даний час готується до захисту титулу в Німеччині. Мабуть, Кличко-старший перевтомився, не зрозумівши суті питання", - зробив випад в бік українця Хрюнов.

Коментарі ()