Українська правда

Віталій Кличко: Скажу ще раз - ніхто не зможе відібрати в мене цей пояс

Сергей Шемшученко — 30 травня 2010, 18:14

Перемігши поляка Альберта Сосновскі українець Віталій Кличко здійснив свою давню мрію - провести бій на футбольному стадіоні "Шальке".

"Дуже радий, що збулася моя давня мрія - провести бій на стадіоні "Шальке". На арені панувала чудова, вражаюча атмосфера.

Після бою в мене по шкірі бігали мурашки. Дуже радий, що саме я виявився найсильнішим. Перед двобоєм багато критикували мене за те, що мій суперник Альберт Сосновскі - опонент без славетного імені.

Але він проявив себе відмінно й боротися проти нього було досить непросто. Я подивився в його очі й побачив у них жагу боротьби. Але йому не вистачило досвіду, він допустив кілька помилок, якими я скористався й зумів достроково завершити двобій. Не буду зараз вдаватися в подробиці, але відзначу, що практично не пропускав ударів і контролював хід усього бою.

У десятому раунді я помітив, що суперник уже втомився й почав допускати помилки, його удари втратили силу. Дуже радий знову довести, що є найсильнішим боксером світу. Скажу ще раз - ніхто не зможе відібрати в мене цей пояс, - цитує Кличка sportbox.ru.