Українська правда

Гвоздик збирається поборотися за медалі на ЧЄ у Москві

Сергей Шемшученко — 2 червня 2010, 14:51

Олександр Гвоздик вважає, що йому до снаги боротися за нагороди чемпіонату Європи у Москві.

"Позитивним результатом стане боротьба за нагороди. Відчуваю, що якраз це той момент, коли я можу поборотися за нагороди континентальної першості", - сказав боксер.

"В ці дні ми проводимо останній тренувальний збір у Конча-Заспі перед відльотом до Москви на чемпіонат Європи", - розповів Олександр Гвоздик у коментарі офіційному сайту ФБУ.

"Проведеною роботою на здорах я залишився повністю задоволений. З впевненістю можу сказати, що вийшов на оптимальний рівень форми", - додав боксер.

За словами спортсмена, після завершення чемпіонату України, він у складі збірної України їздив на Міжнародний турнір до Туреччини, на якому здобув впевнену перемогу. Гвоздик на змаганнях провів п'ять поєдинків, і це "безумовно додало мені ще більшої впевненості у своїх силах".

"Надалі ми провели ще декілька зборів із загальної фізичної підготовки і приїхали до Конча-Заспи де попрацюємо декілька днів, а вже в п'ятницю з аеропорту "Бориспіль" полетимо до столиці Росії", - зазначив Гвоздик.

На його думку, відсутність Ломаченка та Усика стала неприємною звісткою. "Проте, як мені відомо, до Москви Василь все ж таки поїде в якості підтримки. Він своїми настановами та порадами безумовно допоможе усім нам".

Гвоздик додав, що збірна намагатиметься повторити тріумф 2008 року. Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи 2008 року у Ліверпулі, збірна України посіла перше загальнокомандне місце здобувши чотири золотих та одну бронзову нагороду.