Українська правда

В Донецьку відбувся рейтинговий турнір "Union Boxing Promotion"

Сергей Шемшученко — 9 червня 2010, 09:06

8 червня у донецькому Палаці спорту "Динамо" відбувся рейтинговий турнір з професійного боксу, організатором якого виступила компанія "Union Boxing Promotion".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У першому поєдинку дня у ваговій категорії до 50,8 кг зустрілися Олександр Грищук ("Union Boxing Promotion") та Роман Коновалов (Донецьк). Олександр з перших секунд захопив ініціативу, активно працюючи з обох рук, та замикав свого опонента в куті, обрушуючи на нього шквал ударів. У 3 раунді новобранець "UBP" серйозно пошкодив ліву брову суперника, кров буквально хлинула з рани.

За підсумками 4-храундового протиборства судді одностайно віддали свою перевагу Грищуку (усі троє - 36:40), який оформив свою другу перемогу на профіринзі.

Також збільшив рахунок перемог до двох у ранзі профі ще один дебютант "Union Boxing Promotion" Олександр Єгоров, у вазі до 55,3 кг вміло розправившись зі своїм візаві Кирилом Коломойцевим (Макіївка).

Вже у першому раунді Олександр потужним прямим у голову відправив суперника в нокдаун, а на другій хвилині другого раунду і зовсім закінчив бій дострокової перемогою технічним нокаутом.

Бій у середній вазі (до 72,6 кг) між Віталієм Чаркіним (Макіївка) та боксером "Union Boxing Promotion" Русланом Щелевим. Обидва боксери почали бій у щільному обміні ударами в центрі рингу, точніше і важче бив Руслан. У першому раунді рефері відрахував Віталію нокдаун.

Врешті-решт, Чаркін відмовився від продовження бою, який закінчився у 2другій трихвилинці з формулюванням - ТКО. Це четверта перемога Щелевого на професійному рівні.