Українська правда

Узелков провів майстер-клас у Хмельницькому

Сергей Шемшученко — 16 червня 2010, 14:29

15 червня у Спортивно-культурному центрі "Плоскирів" (м. Хмельницький) В'ячеслав Узелков провів майстер-клас для відвідувачів місцевих секцій боксу.

Як повідомляє прес-служба братів Кличків, спортивний захід відбувся в межах національної соціальної програми "Спортивну Україну будуймо разом!".

Нагадаємо, рік тому у Хмельницькому відбулося відкриття спортивної боксерської зали, реконструйованої та оснащеної сучасним обладнанням в межах програми.

Боксер компанії братів Кличків "K2 Promotions" продемонстрував роботу в ринзі. В майстер-класі в якості асистентів претендента на титул чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації у напівважкій вазі взяли участь вихованці "Плоскиріва".

За словами виконавчого директора "Фонду братів Кличків" Ганни Старостенко, найактивніші відвідувачі спортзалів наприкінці року відвідають тренування братів Кличків.

Окрім організації майстер-класу від чемпіона, партнери програми - БО "Фонд Братів Кличків" та Nemiroff Холдинг - привезли до Хмельницького додаткове спортивне оснащення. Це знаряддя для занять боксом, яке потребував спортивний центр "Плоскирів".

Нагадаємо, 23 липня Узелков проведе поєдинок проти чемпіона світу Бейбута Шуменова (9-1-0, 6 КО).