Українська правда

Нужненко: Перемагав вміліших боксерів, ніж Метью Хаттон

Сергей Шемшученко — 19 червня 2010, 08:58

Юрій Нужненко (30-1-1, 14 КО) перемагав вміліших боксерів, ніж Метью Хаттон (39-4-2, 15 КО).

Про колишній чемпіон світу за версією WBA заявив в інтерв'ю виданню boxnews.com.ua.

"Я бачив відеозаписи декількох боїв Хаттона-молодшого. Він хороший, міцний боєць, але я перемагав і набагато вміліших боксерів, ніж Метью. До свого старшого брата Ріккі йому далеко", - сказав українець.

"Також я чув, що Метью - непоганий хлопець, але 16 липня пощади йому не буде: мені доведеться або нокаутувати його, або побити так, щоб моє перевага не викликала сумнівів навіть у найвідданіших його шанувальників, не кажучи вже про суддів. Я ж чудово усвідомлюю, що у разі близького бою перемогу в Англії мені не віддадуть", - додав боксер.

За словами Нужненка, він бачить тільки одну перевагу в англійця: той буде битися у себе вдома. "Але це уявна перевага. Мене зовсім не турбує той факт, що боксувати доведеться на території суперника", - наголосив спортсмен.

"Виступаючи за кордоном, я почуваю себе набагато розкутіше, адже в залі немає величезної кількості близьких людей, перед якими відчуваєш особливу відповідальність. Мені вже доводилося битися і перемагати в гостях, так що це не проблема. Власне, я і чемпіоном світу став у Франції, перемігши Фредеріка Клозе на його території", - розповів екс-чемпіон.

Нужненко також прокоментував заяву Хаттона-молодшого, що він розглядає броварчанина як сходинку до бою з Сенченком: "Мовляв, спочатку поб'ю українського екс-чемпіона світу - Нужненка, а потім візьмуся за іншого українця - Сенченка, який володіє титулом WBA".

"Так ось, Метью, послухай пораду: перш міркувати про "сходинку" до чемпіонства, її варто для початку переступити. А то ж можна перечепитися, впасти і залишитися з носом. Розбитим носом", - зазначив боксер.

Нагадаємо, бій за титул чемпіона Європи в напівсередній вазі відбудеться 16 липня в Англії.