Головне

Кличко не буде припиняти переговорів з Валуєвим

21.06.2010 21:48 799 0
Крапку у переговорах Віталія Кличка і Ніколая Валуєва ставити зарано.

Про це заявив український чемпіон світу WBC в інтерв'ю виданню "Комсомольская правда".

"Крапку ставити рано. Справу можна вважати завершеною лише тоді, коли буде укладений контракт. А він поки не укладений. Ще є ціла низка деталей, які потрібно буде погодити з промоутерами Ніколая", - заявив Кличко-старший.

За словами чемпіона, розмова з Валуєвим не був основною метою його ділової поїздки у Санкт-Петербург.

"Мене запросили одразу на кілька перформансів в якості VIP-гостя. Але якщо вже так збіглося, то чому б не зустрітися з Колею? Адже завжди краще спілкуватися без посередників. Інформація не спотворюється. Чим менше посередників, тим краще", - впевнений Кличко.

"Я пам'ятаю, що коли мені випала можливість боксувати проти Леннокса Льюїса за звання чемпіона, я сказав, не роздумуючи: "Так!". Хоча ситуація була така, що до поєдинку залишалося лише десять днів, і зрозуміло, що за цей час я не міг вивести себе на пік форми. Я розумів: мені випав шанс, і я використовую його в повній мірі", - розповів Кличко-старший.

На його думку, якщо у Валуєва мотивація для бою тільки фінансова, то "мені нема чого додати".

"У мене склалося враження, що Ніколай хоче цього поєдинку, але його за ніс водять його промоутери - Дон Кінг і Вілфрід Зауерланд", - наголосив чемпіон світу.

Кличко також розповів про переваги Валуєва: "Велика вага. Я навіть не знаю таких спаринг-партнерів - з ким мені готуватися? Довжина рук. Ніколай - може вдарити, може тримати удар. Нікому ще не вдалося достроково закінчити поєдинок проти Валуєва. Водночас мені належить світовий рекорд у співвідношенні боїв і нокаутів. Ось у цьому й інтрига: чи зможе Кличко нокаутувати Валуєва?", - наголосив Кличко-старший.

Коментарі ()