Українська правда

Чемпіонат Європи (юніори). Довгунь першим з українців зійшов з дистанції

Сергей Шемшученко — 23 червня 2010, 15:24

Олександр Меленюк (до 46 кг) виступ на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів, який триває у Львові, розпочав з перемоги.

Як повідомляє сайт ФБУ, суперником Олександра у першому колі змагань був представник ізраїльської школи боксу Фалах Елхаід. З першого раунду українському боксеру вдалося нав'язати свій бокс опоненту та за підсумком фінального раунду здобути впевнену перемогу з рахунком 5:2.

Переміг у першому двобої й представник львівської школи боксу Іван Романів. У першому колі змагань, Іван впевнено переміг фіна Міке Хакана. Підсумковий рахунок 6:3 на користь українця.

З дострокової перемоги розпочав свої виступи на змаганнях український боксер Беюккіші Мамедов (вагова категорія 75 кг.). У попередній стадії змагань наш боксер здолав хорватського боксера Емануеля Антіча. У другому раунді рефері був змушений зупинити бій через беззаперечну перевагу українця.

Не зміг пройти до наступного кола змагань львівський боксер Олег Довгунь (вагова категорія 52 кг.). У напруженому поєдинку проти литовського боксера Еймантаса Станоніса, Український боксер поступився з рахунком 1:2. Таким чином Олег став першим боксером від збірної України хто припинив свої виступи на змаганнях. a