Головне

Кличку погрожують судом і Черновецьким

09.06.2010 14:40 140 0
Власник компанії "K2 East Promotions" Вадим Бухкалов готовий звернутися до суду проти боксерів, які стали співпрацювати з новою компанією братів Кличків "K2 Promotions".

"Я вже попередив боксерів, пов'язаних зі мною контрактами, що прописані в цих контрактах умови нашої співпраці їм доведеться виконувати. І якщо хто-небудь з них продовжить ігнорувати свої контрактні зобов'язання переді мною, ми будемо розбиратися з порушниками в судовому порядку", - наводить слова промоутера boxnews.com.ua.

За словами Бухкалова, з його партнером - власником промоутерської компанії "Elite Boxing Promotion" Степаном Черновецьким - вони мають всі необхідні кошти і фахівців, щоб відстоювати свої інтереси на юридичному "рингу".

"У кар'єри боксерів були вкладені солідні грошові кошти, і ми як ніхто інший зацікавлені в тому, щоб панувала справедливість. Також ми маємо намір подати позов проти колишнього генерального менеджера "K2 East Promotions" Олександра Красюка, який зараз займає аналогічну посаду в новій компанії братів Кличків", - наголосив Бухкалов.

Як розповів промоутер, в січні, ще до офіційного виходу Віталія Кличка зі спільного бізнесу, Красюк провів процедуру відчуження торгової марки "K2 East Promotions", переписавши право на її використання на новостворену компанію братів Кличків.

"Причому він зробив це незаконно - по-перше, таємно від мене, по-друге, абсолютно безкоштовно, але ж ця торгова марка має чималу матеріальну вартість", - додав Бухкалов.

Коментарі ()