Українська правда

Менеджер Повєтікна хотів би дати в "бубен" Володимиру Кличку

Сергей Шемшученко — 20 липня 2010, 11:05

Менеджер російського боксера Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов заявив, що в них є усі необхідні медичні довідки, щоб довести, що його підопічний не з`явився на першу перес-конференцію перед боєм з Володимиром Кличком через хворобу.

"Ви знаєте, в Америці спека, гірше ніж у Москві, і очевидно через це працюючі кондиціонери Сашко заробив собі запалення носової порожнини. У нас є всі медичні документи, що підтверджують це, які будуть представлені в IBF, щоб вони не вирішили, що бою не буде.

Бернд Бенте поводиться як професор пропаганди... А Володимиру Кличку, - потрібно усвідомлювати те , що в нього мільйони шанувальників, який приклад він їм подає. Збиватися на образу боксера і його команди - неприпустимо. Чи є в нас розбіжності за контрактом? На щастя, ми добилися однієї істотної поступки - Володимир Кличко згодний пройти допінг- контроль за правилами WADA.

Але є інші проблеми, наприклад з рукавичками, які Володимиру роблять на замовлення. Про них уже в боксерських колах ходять легенди, і ми наполягаємо на стандартних, фабричних рукавичках, в яких є сертифікат безпеки, які сертифіковані місцевою федерацією й атлетичними комісіями в США в тому числі.

До бою є час - якщо рукавички такі, якими повинні бути, нехай одержують сертифікати. Кличко вже заявив, що у вересневому бою Повєткіна може замінити Семюел Пітер, чи згодні ми зробити крок убік ? Тільки цього вони й чекають. Ні, ми прагнемо битися. Особливо після вчорашнього - за це взагалі в "бубен" б'ють. А всі ці відеообіги, картонні фігури", - цитує Хрюнова Pro-box.ru.