Українська правда

Повєткін: Клички набридли цим обливанням брудом

Сергей Шемшученко — 31 липня 2010, 15:34

Російський боксер Олександр Повєткін вважає, що брати Клички займаються шоу-бізнесом, а не боксом.

Про це боксер розповів в інтерв`ю "Спорт-Экспресс".

"Уся ця дурниця навколо Кличка дістала. Через це ніяк зосередитися не міг. Уже готовий був просто вийти й битися, тільки щоб усе це закінчилося. Та й обклали вони мене там так, що тільки й хотілося по голові комусь дати.Я, звичайно, до Кличка ставлюся з повагою, але вони мені серйозно набридли цим обливанням брудом.

У них там це називається шоу-бізнес, а мені він на що? Мені бокс потрібний, а не шоу-бізнес. Туди лети, сюди лети, без кінця кудись треба їхати. А вже з рукавичками цими... Зрозумійте, рукавички мають дуже велике значення!

Кличко- за умовами контракту бився б у своїх, зроблених під його руку, а мені просто видали б якісь, причому я їх навіть примірити перед боєм не мав би права. А може, у них рука не так сидіти буде? У мене адже не такі пальці, як у Кличка. Так часто буває - надягаєш чужу рукавичку, а там середній або інший палець уперед випирає. І що я, так ударю? Повибиваю собі всі пальці в перші три раунди - і все?.. Але добре. Зараз ми це все забудемо, - розповів Повєтікн.