Українська правда

Котельник: Сподіваюся цього року знову стати чемпіоном світу

Сергей Шемшученко — 6 вересня 2010, 22:30

Львівський боксер-професіонал Андрій Котельник хоче стати першим українцем, який завоює чемпіонські пояси у двох вагових категоріях.

Про це заявив сам боксер на сьогоднішній прес-конференції у Львові, інформує "ЗІК".

Незважаючи на поразку в американському Сент-Луїсі 7 серпня в чемпіонському бою у вазі до 63,5 кг від боксера з США Девіда Александера, екс-чемпіон світу львів'янин Андрій Котельник не збирається опускати руки і має намір ще до кінця нинішнього року знову зійти на трон. Причому цілком ймовірно, що галичанин це зробить у новій для себе ваговій категорії, до 66,7 кг.

"Після абсолютно несправедливої поразки від Александера я не маю наміру опускати рук. Навпаки, сподіваюся ще цього року таки знову стати чемпіоном світу. Щоправда наразі я ще не можу точно сказати, з ким саме я буду проводити свій наступний бій" - сказав боксер.

"Проте, швидше за все, моїм наступним суперником буде чемпіон світу у вазі до 66,7 кг американець Андре Бредлі. Він запропонував мені спробувати себе у бою з ним. Я нічого не маю проти цього. Наразі тривають перемовини. Думаю, все проясниться у найближчі тиждень - два. І якщо контракт буде підписано, то бій (майже стовідсотково у США) відбудеться десь наприкінці листопада, або на початку грудня нинішнього року. Тож в разі перемоги над Бредлі я стану першим українцем, який здобуде титул у двох вагових категоріях", - розповів Котельник.