Головне

На двобої з Пітером Кличко заробив 5 млн. євро

14.09.2010 20:18 686 0

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF і WBO Володимир Кличко на суботньому двобої проти нігерійця Семуюеля Пітера заробив п'ять мільйонів євро.

Про це повідомляє sportbox.ru з посиланням на Bild.

Три мільйони в європейській валюті промоутерська компанія братів Klitschko Management Group одержала за продаж прав на трансляцію бою телеканалу RTL, плюс півмільйона від продажу телеправ ще на 116 країн світу. Іншу частину грошей брати виручили від продажу квитків і збуту сувенірів зі своєю символікою.

Крім того, як повідомляє видання, від рекламних контрактів з мережею спортзалів Mcfit, виробником вітамінів Eunova, телефонною компанією Telekom і автомобільним концерном Mercedes кожний із Кличків заробляє ще по два мільйони в рік.

Крім цього, як відзначає Bild, доходи українцям приносить нерухомість у багатьох країнах світу.

При цьому боксерським федераціям за санкціонування боїв "золоті брати" платять від 450 до 900 тисяч євро. 200 000 тисяч євро за підготовку Володимира до кожного двобою перепадає і його американському наставнику Еммануелю Стюарду.

Bild пише, що сьогодні на особистому рахунку Володимира знаходиться 20 мільйонів євро. Заощадження Віталія скромніше - 15 мільйонів, але він робив перерву в кар'єрі тривалістю в чотири роки.

Коментарі ()