Українська правда

Стюард: Бій Кличка із Валуєвим став би революцією

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2010, 17:57

Бій Володимира Кличка та Ніколая Валуєва викликав би величезний інтерес у глядачів та став би революцією у суперважкій вазі.

Про це тренер Кличка Еммануель Стюард заявив в інтерв'ю кореспонденту Sportbox.ru.

"Габарити суперників зробили б революцію в історії суперважкої ваги. Кличко постійно володіють перевагою в зрості, і публіці було б цікаво побачити, як вони буду діяти проти більш високого на зріст суперника", - сказав він.

"Віталій бився проти Леннокса Льюїса, який з ним приблизно одного зросту. Льюїс працював від захисту, тримав дистанцію, у звичній для себе манері, а Віталій його атакував, хоча і не звик працювати проти рослих хлопців. Тому проти Валуєва будь-який з братів Кличко бився б зовсім інакше, ніж проти будь-якого іншого суперника", - додав американець.

"У бою з Валуєвим Володимиру слід було б проявити більше винахідливості, бути більш агресивним, бити з ближньої дистанції", - резюмував він.

Також тренер зауважив, що у нього виникли б проблеми із підбором спаринг-партнерів для такого бою, адже знайти боксерів, схожих на росіянина за габаритами дуже складно.