Українська правда

Бріггс: Після Кличка-старшого буду бити Хея

Сергей Шемшученко — 22 вересня 2010, 20:53

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі американець Шеннон Бріггс обіцяє після перемоги над володарем пояса WBC українцем Віталієм Кличком розібратися з Девідом Хеєм, якому належить титул WBA, а потім і з молодшим братом Віталія Володимиром, чемпіоном WBO і IBF.

"Якщо Віталій думає, що в бою зі мною його чекає легка прогулянка, схожа на ту, яку його брат зробив 11 вересня, він буде просто шокований. Сем Пітер став мішком для побиття вже через два раунди. Але Віталію на ринзі буде протистояти мотивований Шеннон Бріггс. Я боксер його комплекції. Навіть потужніше його. Він не зможе втримувати мене на дистанції своєї лівої й працювати в типовому для Кличка стилі. Бій Віталія стане зовсім іншим, ніж останній двобій Володимира. Йому варто бути боротися за виживання, - цитує боксера www.sportbox.ru з посиланням на ESPN.

Бріггс також відзначив, що Віталій стане лише першим номером у його "забійному списку".

"Після того, як я розберуся з Девідом Хеєм, боксером першої важкої ваги, що володіє суперважким ротом, на черзі буде Володимир. У своєму останньому дурному відео Хей назвав мене Шенноном Дайте Мені Балончик Для Астматиків Бріггсом. Але ця образа не тільки для мене, а й усіх людей у світі, що страждають даною хворобою. Саме із цієї причини він стане другим номером у списку моїх жертв, після Віталія."

Кличко й Бріггс повинні зустрітися в німецькому Гамбурзі 18 жовтня.