Українська правда

Здунек: Бріггс налаштований серйозно. Але це нас не лякає

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2010, 13:36

Фріц Здунек, наставник чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка, вважає, що початок двобою проти американця Шеннона Бріггса може видатися непростим для його підопічного.

"Ми переконалися, що Бріггс налаштований серйозно. Але це нас не лякає. У Віталія були відмінні спаринги-партнери. Ми дуже серйозно підійшли до підготовки до бою, адже в суперника дуже пристойний послужний список.

Подивилися відео декількох боїв Бріггса й дійшли висновку, що перші раунди для нас будуть дуже напруженими. У них Віталію варто діяти на високій швидкості. Крім того, Шеннон працює з фахівцем з нарощування ударної сили Торстеном Канцмаєром. Той провів кілька днів і в нас на зборі, але його методики не допомогли Віталію. Радий, що Торстен підійшов Шеннону, - цитує Здунека sportbox.ru.

Також наставник Кличка заявив, що його підопічний готовий провести 12 раундів бою.

"Ми готові й до 12 раундів. Інше питання, чи витримає Шеннон темп, який Віталій йому запропонує. Але впевнений у тому, що ми покинемо ринг переможцями. Бій може завершитися нокаутом, хоча Віталій і не є таким нокаутером, як Бріггс. Але в мого підопічного все-таки гарний акцентований удар. І нокаут цілком імовірний."