Українська правда

Котельник хоче битися із Мослі

Сергей Шемшученко — 14 жовтня 2010, 11:39

Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі українець Андрій Котельник перейшов у вагу 66,7 кг і може битися із "зірками" цієї категорії, зокрема, з Шейном Мослі.

Про це сам боксер розповів Gazeta.ua.

"Днями мій менеджер Петро Мисишин говорив з Доном Кінгом щодо наступного бою. Він попередньо був запланований на 11 грудня в Лас-Вегасі з Віктором Ортісом", - сказав українець.

"Не знаю, чи відбудеться цей поєдинок. Ті умови, які запропонував Кінг, мені не підходять. У них ще є час подумати. Я взагалі у вагу 63,5 кг можу повернутися тільки тоді, коли мені запропонують титульний бій або поєдинок за звання офіційного претендента", - зазначив Котельник.

"Переходжу в напівсередню вагу, до 66,7 кг, і впевнений, що Кінг мені організовує бій за звання світу чемпіона. Керівництво WBC обіцяло поставити мене на перші місця у своєму рейтингу", - додав він.

"Можливий бій з чемпіоном WBC у вазі до 66,7 кг Андре Берто. Або з легендарним Шейном Мослі. Подивіться на останнього суперника Мослі Серхіо Мора. Його хіба хтось знає? У мене популярність вдвічі вище в Європі та Америці. Упевнений, що можу сильніше боксувати, ніж Мора", - упевнений Котельник.