Українська правда

Кличко: Чісора нагадує мені нас з Віталієм

Сергей Шемшученко — 19 жовтня 2010, 11:50

Дерек Чісора дуже схожий на братів Кличків, от тільки чемпіонського поясу в нього поки немає. Втім, сам британець вважає, що це лише справа часу, причому найближчого.

Про зміст першої сумісної прес-конференції боксерів пише Fightnews.

"Якщо потиснути руку Чісорі, то можна зрозуміти, що в його долонях зосереджена велика сила. Якісь риси Чізори я знаходжу в собі", - зізнався Володимир.

"Він такий само молодий, самовпевнений і дуже мотивований, як я колись. У певній мірі Чісора схожий і на Віталія, який у 2003 році перед боєм з Ленноксом Льюїсом був таким же голодним до перемог", - згадує Кличко.

"Тоді Віталія ніхто не міг зупинити. 11 грудня я віддам усе задля перемоги. Я не дозволю, щоб мрії Чісори збулися", - пообіцяв українець.

"У суботу я дивився поєдинок між Кличком і Бріггсом. Це був сором", - заявив Чісора.

"Багато американських боксерів приїжджають до Німеччини з однією метою - вистояти 12 раундів і потім перевести в готівку свій чек. Гроші не цікавлять мене, я б'юся тільки за чемпіонські титули", - сказав він.

"Спробую відібрати пояс у Володимира. У Німеччині він виграв титул, там же він його втратить. Я не та людина, хто любить базікати. Я просто збираюся виграти 11 грудня і повернутися додому з чемпіонським поясом", - самовпевнено додав британець.