Українська правда

Хей має шанс проти Кличка

Сергей Шемшученко — 12 листопада 2010, 22:24

Британець Девід Хей має шанси на перемогу над одним із братів Кличків.

Про це заявив екс-чемпіон світу у другій середній вазі британець Карл Фрох, пише allboxing.ru, посилаючись на Fightnews.com.

"Звичайно, у нього є шанс. Він вміє сильно бити, і може нокаутувати кого завгодно. Він має шанс на перемогу над Кличком. Це буде не просто через значну різницю в габаритах, але всі бачили, що Хей зробив з Миколою Валуєвим, який, звичайно, дуже обмежений у порівнянні з Кличком. Але Хей - нокаутер, і отже має шанс", - сказав боксер.

"Але я впевнений, що найскладнішим завданням у його кар'єрі буде перемогти Володимира або Віталія Кличка, який, на мій погляд, становив би більшу загрозу, ніж його молодший брат. Володимир Кличко боксує так, ніби боїться своєї власної тіні. Думаю, Девід міг би цим скористатися", - зазначив він.

"На рахунок Віталія не впевнений. Він виступає багато років, і я бачив, як він бив Шеннона Бріггса як тільки міг, а Шеннон продовжував стояти. Тому залишається питання, скільки сил залишилося у Віталія. Цей бій повинен відбутися, і я думаю, Девід Хей може перемогти, але це буде не просто", - закінчив він.