Українська правда

Володимир Кличко: Хей побудував свою популярність на наших іменах

Сергей Шемшученко — 18 листопада 2010, 09:50

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко вважає, що чемпіон WBA Девід Хей наживається на "доброму імені" братів.

"Під час бою Хей і Харрісон виглядали, як перелякані курчата. Це було схоже не на двобій британських боксерів, а на вуличну бійку. Ця зустріч нагадала мені бій Хея з Валуєвим, коли Хей бігав по рингу, як перелякане курча, постійно включаючи п'яту швидкість. І при цьому він стверджує, що є видовищним боксером.

Навіть якщо ми погодимося на двобій, я не впевнений, що він буде діяти адекватно. Я втомився від брехні Хея й постійної неправди. Він уже двічі домовлявся з нами про двобій і двічі відмовлявся. Обіцяв влаштувати двобій на стадіоні клубу "Челсі", тепер хоче провести його на "Вемблі". Зараз він стверджує, що контракт складений неправильно. Ми потрібні Хею для створення репутації.

Хей побудував свою популярність на наших іменах. І із цієї причини він потребує нас. Те, що він зробив з нашими зображеннями, перебуває за межами усіх спортивних і людських правил пристойностей. Коли він вийде на ринг, ми подивимося, у кого відпадуть голова або "шари", - цитує Кличка sportbox.ru з посиланням на Daily Mail.