Українська правда

Дзинзирук: Контракт на бій із Цинтроном я ще не підписав

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2010, 10:51

Чемпіон світу у першій середній вазі за версією WBO Сергій Дзинзирук ще не підписував контракт на бій з екс-чемпіоном світу в другій напівсередній вазі пуерториканцем Кермітом Цинтроном.

"Це непоганий варіант. Пуерториканець - відомий боєць в Америці. Прізвисько Цинтрона на професійному ринзі - Кілер - говорить саме за себе. Керміт був чемпіоном світу в напівсередній вазі, поки в 2008 році не програв свій титул мексиканцю Антоніо Маргарито.

У своєму останньому бою в травні нинішнього року Цинтрон поступився спірним суддівським рішенням американцю Полу Вільямсу.

Мої американські промоутери кажуть про те, що тепер телеканали проявляють інтерес до моїх боїв. Контракт на бій із Цинтроном я ще не підписав. Орієнтовно наш двобій повинен відбутися в лютому-березні майбутнього року. Зараз під трансляцію цього бою наші промоутери саме шукають "віконце".

Для підготовки полечу в Америку - у Лос-Анджелесі я знімаю будинок у престижному районі міста. Але ще не визначився з датою свого від'їзду за океан - чекаю дзвінка від промоутерів. Чесно кажучи, хочеться вийти на ринг швидше. За останні два роки я провів тільки два бої. Це дуже мало. У мене вже руки чешуться в передчутті гарного двобою", - цитує Дзинзирука "Блік".