Українська правда

Віталій Кличко: "Я також переносив свої поєдинки через травми"

Сергей Шемшученко — 11 грудня 2010, 20:05

Віталій Кличко: "Я також переносив свої поєдинки через травми"

Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко прокоментував ситуацію з відміною поєдинку його молодшого брата Володимира Кличка і британця Дерека Чісори.

Про це повідомляє allboxing.ru.

"Бій перенесено. Ми в найближчі два-три дні проведемо переговори з нашими телевізійними партнерами, з керівництвом арени про призначення нової дати зустрічі з британцем. І незабаром оголосимо її. Я розумію, наскільки високі були очікування від цього бою, люди зарезервували готелі, купили квитки, телеглядачі з нетерпінням чекали. Але це великий спорт, суперважка вага, де навантаження на межі людських можливостей. Як говориться, рветься там, де тонко", - сказав він.

"У кар'єрі Володимира такого ще не було. Я також переносив свої поєдинки через травми, отримані під час підготовки. Це буває не тільки в боксі, але і в інших видах спорту. Вболівальники чекають від спортсмена найвищого результату, а виходити в ринг, знаючи заздалегідь, що ти ризикуєш, це означало б поплатитися за легковажність. На кону занадто багато. Краще вийти і чесно сказати "Я отримав травму, не хочу ризикувати, від мене чекають найвищого результату", - зазначив Кличко-старший.