Українська правда

Хей: У наступному році я стану абсолютним чемпіоном світу

Сергей Шемшученко — 16 грудня 2010, 09:29

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBA британець Девід Хей продовжує дотримуватися своєї позиції про завершення кар'єри, коли в жовтні 2011 року йому виповниться 31 рік.

Хей заявив, що він розчистив першу важку вагу, перемігши екс-чемпіонів світу цій вазі - француза Жан- Марка Мормека й британця Енцо Маккарінеллі. Те ж саме він збирається зробити й у суперважкому дивізіоні.

"От побачите, у наступному році я стану абсолютним чемпіоном світу. Я сказав, що буду абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, але деякі люди казали мені "ні, ти не зможеш". Я розчистив цю вагу, подолавши опір Мормека й Маккарінеллі, а потім перейшов у суперважку.

Я кажу, що збираюся побити братів Кличків й люди відповідають: "так, так". Але я не брешу, я говорю правду. З найпершого дня я говорив, що збираюся зробити, і я зроблю це. Я збираюся знищити кожного з ким би не бився, тому що після моїх ударів усе перетворюється в пил. Кінець історії", - цитує Хея www.championat.ru з посиланням на boxingscene.com.