Головне

Клички зіпсували свою репутацію в Німеччині через посиденьки з Кадировим?

24.12.2010 10:12 1207 0
Клички зіпсували свою репутацію в Німеччині через посиденьки з Кадировим?

"Віталій і Володимир Клички - це не просто найкращі боксери. Ними, за їхню підтримку демократії, захоплюються майже всі. Але недавно вони спілкувалися із сумнозвісно відомим чеченським правителем Рамзаном Кадировим, і виникли сумніву в тому, що братами дійсно варто пишатися і брати з них приклад".

Про це в четвер пише німецьке видання Der Spigel у статті "Брати Клички і чеченський деспот" переклад якої подає inoСМИ.ru.

У матеріалі відзначається про вже не першу зустріч братів Кличків з Кадировим і про їх сумнівну дружбу.

"Взяти приміром, зустріч, що мала місце 15 серпня 2009 року. Тим літнім вечором, здавалося, бездоганно чистий Володимир Кличко зустрівся з політиком, що має репутацією трохи гіршою, ніж репутація суворого хлопця. На фотографіях, яких Захід практично не помітив, Володимир Кличко фігурує разом із сумно відомим правителем Чечні Рамзаном Кадировим", наголошує видання.

Журналіст Spigel навіть приводить цитати із виступів Кличка-молодшого в Грозному.

"Я хотів би подякувати президенту Чечні Рамзану Кадирову" -  такі його слова приводяться на українських веб-сайтах. Також повідомлялося, що боксер запропонував провести ще один фестиваль боксу в Чеченській республіці й сказав, що це дасть можливість молодим людям поставити себе як "справжніх воїнів"...

Остання зустріч Кадирова з Кличками відбулася на турнірі з боксу в Броварах, де бився чеченський боксер Заурбек Байсангуров. Тоді, фото Кадирова та Віталія Кличка облетіли весь світ.

P.S. Ще за два тижні після закінчення турніру у Броварах на біллбордах по дорозі у Бориспіль висіли привітання на українській землі Рамзана Кадирова, який рік тому пропонував ліквідувати Україну. До речі, кортеж авто Кадирова по приїзду в Україну налічував 26 престижних авто і це крутіше, ніж навіть в президента України.

Коментарі ()