Українська правда

У Донецьку думають, що Альварес ще не доріс до Сенченка

Сергей Шемшученко — 31 грудня 2010, 09:18

Бій між 20-річним мексиканцем Саулем Альваресом, який в 32 поєдинках не зазнав жодної поразки, і чемпіоном світу за версією WBA українцем Вячеславом Сенченком не віідбудеться.

Про це повідомляє прес-служба "Union Boxing Promotion", що представляє інтереси Сенчека, з посиланням на слова президент компанії Юрія Рубана.

"Пропозиція "Golden Boy Promotions" не покриває навіть тих затрат, які підуть на підготовку команди до цього двобою в таборі Фредді Роача в Америці. Тому ми прийняли рішення залишити дану пропозицію без уваги й зосередитися на переговорах з іншими провідними боксерами даного дивізіону.

Спочатку в переговорах були прописані платне телебачення pay-per-view і телеканал НВО, але у зв'язку з тим, що в програмі турніру не б`ються Менні Пакьяо або Шейн Мозлі, кабельні мережі не можуть запропонувати гідних гонорарів для даного двобою, і тому представник "Golden Boy Promotions" Роберто Діас не може виконати своїх обіцянок.

Крім того, Сауль Альварес молодий, тому існують побоювання, що він може не "пройти" В'ячеслава Сенченка". - ідеться в заяві Рубана.