Українська правда

На турнірі у Донецьку відбудеться 7 рейтингових поєдинків та 5 титульних боїв

Сергей Шемшученко — 14 січня 2011, 11:22

Програмою турніру "Pro Boxing Show VIII", який відбудеться 14 січня, передбачено 7 рейтингових поєдинків та 5 титульних боїв.

Про це на прес-конференції розповів президент Європейської боксерської Асоціації Дмитро Єлісєєв.

"Програмою турніру передбачено 7 рейтингових поєдинків та 5 титульних боїв. У титульних зустрічах будуть розіграні 2 пояси інтерконтинентального чемпіона за версією Всесвітньої боксерської Асоціації та 3 звання чемпіона Європи за версією Європейської боксерської Асоціації", - сказав він.

"Також турнір цікавий ще й тим, що, що на наших змаганнях буде вперше представлений і розіграний оновлений пояс чемпіона Європи EBA, до якого додається спеціальна чемпіонська медаль - в цьому сенсі ми є першовідкривачами", - зазначив Єлісєєв.

"Наш турнір ми проводимо у тісній співпраці з європейським відділенням Всесвітньої боксерської Асоціації", - продовжив він.

"Також хочу сказати, що у змаганнях візьмуть участь представники одразу 11-ти країн світу - це спортсмени з Франції, Угорщини, Естонії, Грузії, Росії та України, а також судді з Іспанії, Англії, Данії, Польщі та Фінляндії", - підсумував Єлісєєв.