Українська правда

Дзинзирук думає, що Мартінес боїться бою з ним

Сергей Шемшученко — 18 січня 2011, 11:05

Українець Сергій Дзинзирук, який проведе 12 березня бій проти аргентинця Серхіо Мартінеса, вважає свого суперника повільним боксером.

"Я - єдиний чемпіон світу у першій середній вазі з бездоганним послужним списком: з 37 професійних боїв виграв усі. За логікою, інші чемпіони світу повинні мріяти побити мене. Це - справа честі. Але вони чомусь ховаються.

І 35-річний Мартиіес, до речі, - не виключення. Я давно викликав його на двобій. У трьох своїх останніх боях він не побоявся вийти в ринг проти таких асів, як Керміт Цинтрон, Пол Вільямс і Келлі Павлик. Вигравши в останнього 17 квітня минулого року, аргентинець заволодів чемпіонським поясом WBC. Здавалося б, чого йому боятися мене? Однак він тричі відхиляв пропозиції моїх промоутерів про проведення об'єднавчого двобою.

На щастя, Мартінес "дозрів". Мартінес упевнений у перемозі? Думаю, він сильно мене недооцінює. Я планую ретельно вивчити усі слабкі сторони Серхіо. Але вже зараз можу сказати, що він повільний, затиснутий і незграбний. У нього немає досвіду аматорського боксу, який є в мене. Я швидкий і хитрий, а тому не дозволю йому робити в ринзі те, що він захоче. На даний момент почуваю себе прекрасно. Адже тренувався щодня , незважаючи на свята", - цитує Дзинзирука газета "Вечерние вести".