Українська правда

Хей: "Я більш атлетичний ніж Кличко"

Сергей Шемшученко — 11 березня 2011, 20:09

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Девід Хей впевнений у тому, що здобуде перемогу у поєдинку з чемпіоном світу за версіями IBF / IBO / WBO Володимиром Кличком.

Про це британець заявив у інтерв'ю BoxingScene.

"Думаю, Кличко зрозумів, що любителі боксу не дадуть йому уникнути переговорів про поєдинок зі мною. Ми з самого початку говорили, що ця угода має сенс при розподілі гонорару в пропорції 50:50. Він намагався вирватися з цих рамок кілька разів, але в кінцевому підсумку підписав договір. Я просто щасливий, що цей бій, якого всі так довго чекали, нарешті відбудеться", - сказав він.

"Мої козирі - швидкість і атлетизм. Він ніколи не бився з ким-небудь, хто був би досить швидким, щоб обійти його джеб. Його джеб дуже вражає в боях з такими хлопцями, як Сем Пітер, які ймовірно мають занадто багато зайвої ваги", - впевнений Хей.

Також Хей зазначив, що він більш атлетичний, ніж Волордимир.

"Я не буду сподіватися на те, що Володимир стомиться після шести раундів, тому що цього не станеться. Багато хто вважає, що в мене занадто багато недоліків для суперважкої ваги, але я думаю інакше. Я відчуваю, що маю перевагу після переходу з більш легкої ваги. У мене краща швидкість і я більш атлетичний. Володимир ніколи раніше не зустрічався з такими боксерам", - цитує Хея championat.ru.