Головне

Володимир Кличко: До кінця року всі чотири титули будуть нашими

02.03.2011 15:26 456 0
Володимир Кличко: До кінця року всі чотири титули будуть нашими

Володимир Кличко та Девід Хей досягли попердньої домовленності про бій 2 липня і так далеко переговори про поєдинок двох чемпіонів світу ще не заходили. 

Про це розповів сам український боксер під час майстер-класу для учасникв Всеукраїнської соцвальної програми "Спортивну Україну будуємо разом!", - повідомляє кореспондент "Чемпіона". 

"Найголовніше в боксі - це рух і захист, не пропускати ударів. Без цього не можна протриматися у ринзі так довго як наприклад мій брат - майже 20 років", - зазначив Володимир під час невеличкого вступного слова. 

"Кому важче спортсмену чи тренеру? Важко сказати, бо спортсмен має виконати завдання, а тренер співчуває не менше, обом складно", - продовжив він. 

"Мені, як досвіченому боксеру від тренера зараз потрбіен погляд зі сторони, тактика та стратегія, а от своє тіло я знаю краще за будь-кого", - додав він. 

Після цього Володимир перейшов безпосередньо до майстер-класу, у якому зустрівся з юними спортсменами з Хмельницького, Маріуполя, Коломиї, Немирова та Переяслав-Хмельницького, де протягом останніх 3 років Фонд братів Кличків відкрив та оновив спортивні зали. 

"Бокс допомагає хлорцям та дівчатам піти з вулиць. Навіть, якщо результату немає, то виховуються правильні чоловічі якості", - зазначив він. 

На запитання про те, чому він підтримує таким чином жіночий бокс, Віталій відповів, що ситуація у тому ж Маріуполі дуже складна і краще вже дівчата підуть до спортзали, ніж залишаться на вулиці. 

Ще одним засобом поліпшення ситуації у країні, на думку Володимира, є проведення Євро-2012. 

"Євро покаже всьому світу, що таке Україна. Ми з братом робимо все, щоб чемпіонат пройшов гідно. Такі спортивні заходи роблять дуже багато для країни, допомагають розвитку туризму", - вважає боксер.

Отримавши подарунки від делегацій клубів Володимир перейшов до спілкування з журналістами. 

"Контракт ще не підписаний, але переговори перебувають на такій стадії, на якій ще не були - досягнута попередня домовленість про бій 2 липня. До кінця року всі чотири титули будуть нашими", - сказав він. 

"Щодо Хея, то він нагло багато років прикручував своє прізвище до прізвища братів Кличків. Це в нього виходило, і промоутер він чудовий. Щодо боксерських якостей - вони залишаються під сумнівом, можу про них говорити лише після бою", - додав він. 

"Хей загнав себе в кут, після якого бой не може не відбутися. Щодо обіцянки завершити виступи в боксі, я думаю він все одно зробив би виняток і повернувся заради нашої зустрічі", - вважає Кличко. 

"Поєдинок може відбутися будь-де за винятком Америки. Ми два європейських боксери, цей бій США, гадаю, буде не надто цікавий", - додав він. 

"Розподіл грошей буде 50 на 50. Це не поступка когось одного, це компроміс, де обидві сторони пішли на поступки", - повідомив він. 

"Щодо того, що буде після бою, то амбіцій у політиці чи бажання стати тренром у мене немає. Буду продовжувати", - пообіцяв спортсмен. 

"Щодо дітей, то в мене величезне бажання їх завести. Щонайменше двох - щоб не росли егоїстами" 

На питання, чи правда що він ростався з дівчиною Хайді, Володимир перепитав "З Хайді Клум?", і почувши ствердну відповідь від журналістки, яка задавала питання, розсміявся.

Коментарі ()