Українська правда

Володимир Кличко: "Хей буде 50-м у моєму списку нокаутованих жертв"

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2011, 09:00

Володимир Кличко збирається нокаутувати Девіда Хея в об'єднавчому поєдинку, який відбудеться 2 липня.

В ексклюзивному інтерв'ю телекомпанії CNN українець розповів про те, як збирається протистояти настирливому суперникові на ринзі.

"Я вже нокаутував 49 боксерів у своїй кар'єрі. Девід Хей буде 50-м у моєму списку жертв. Його титул цікавить братів Кличків, так як ми з Віталієм давно мріємо про об'єднання чемпіонських поясів у своїх руках. З нетерпінням чекаю цього бою, який стане для мене серьзним викликом", - сказав він.

"Я - справжній професіонал, який не боїться конкуренції. Хей дуже швидкий у ринзі, а його рекорди говорять самі за себе, адже йому вдалося виграти багато поєдинків нокаутом. Він прийшов з іншої вагової категорії для того, щоб всерйоз заявити про себе в суперважкій вазі. Так що не варто недооцінювати швидкість і міць британця", - впевнений Кличко.

Також Володимир зазначив, що готовий фізично до протистояння з Хеєм.

"Вважаю, що мені не потрібно тренуватися надто старанно для підготовки до майбутнього поєдинку. Я вже 15 років у великому спорті, і напередодні мого 60-го бою точно знаю, чого слід очікувати від кожного суперника. Я готовий до фізичної гри та психологічного тиску з боку Хея", - зазначив боксер.

Кличко також відкинув всі припущення про те, що поєдинок на футбольному стадіоні "Імтех Арена" в Гамбурзі забезпечить йому визначальну перевагу над Хеєм.

"Не думаю, що це дає мені якусь перевагу, адже ринг скрізь однаковий - у ньому завжди є чотири кута, суддя і мій суперник. Необхідно лише правильно слідувати своїй тактиці ведення бою", - цитує Кличка sport-express.ua.