Українська правда

Хей: "Кличко ненавидить мене і це чудово"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2011, 19:22

Володимир Кличко ненавидить Девіда Хея більше ніж будь кого із своїх суперників.

Про це британець, який 2-го липня вийде в ринг з українцем у рамках об'єднавчого поєдинку, написав у своєму блозі.

"Можливо це неправильно - отримувати стільки задоволення й радості від доведення до сказу іншої людини, але я не можу з собою впоратися. Кожного разу коли з вух Володимира Кличка починає йти дим, я сміюся на повний голос і хочу зачепити його ще більше", - сказав він.

"Минулого тижня в Нью-Йорку мені випала нагода зайнятися улюбленою справою, коли ми обидва сіли за один стіл і записали рекламний ролик для НВО. Було просто чудово зустрітися з Володимиром і зрозуміти, яка чутлива, емоційна і тендітна натура буде протистояти мені 2 липня", - продовжив Хей.

Також Хей зазначив, що він задоволений тим, що Володимир Кличко ненавидить його.

"Обидві сестри Кличко відомі своїм серйозним підходом до боксу та життя, і я впевнений, що у випадку зі мною це буде однією з їхніх численних помилок. Володимир занадто серйозно вслухається в мої заяви, і це виводить його з себе. Не думаю, що він ненавидів хоч одного свого суперника так, як ненавидить мене, і на мій погляд, це просто чудово", - зазначив Девід

"Я хочу битися з оскаженілим Володимиром Кличком, хочу, щоб Володимир Кличко пішов в бій з бажанням довести щось. Минуле показує нам, що коли Володимир Кличко любить і поважає свого суперника, він з радістю зустрічає його і проводить з ним дванадцятираундове, 36-ти хвилинне свято обнімання. Я категорично цього не хочу!", - цитує Хея allboxing.ru.